Nieuws diëtist Uden,

De vakantie staat voor de deur! ☀

Wanneer u in augustus de praktijk wil bereiken, kan het zijn dat uw vraag iets later beantwoord wordt i.v.m. de vakantie. U kunt uw bericht altijd inspreken of uw vraag via e-mail stellen.

In de week van 15 tot en met 19 augustus zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt uw bericht inspreken, zodat wij u later terug kunnen bellen of uw vraag via e-mail stellen.

Diëtistenpraktijk Uden en Nistelrode wenst u een fijne zomer!☀

 

Eind mei heeft Désirée de laatste cursusdag gehad van de post-hbo cursus Voeding en diabetes!

Een erg leerzame cursus waarin er aandacht is voor voeding, beweging, medicatie, bloedglucoseregulatie en het psychologische aspect bij de behandleing van diabetes. Ook de herziene NDF voedingsrichtlijn is behandeld en is de kennis weer helemaal up to date! 

Heeft u diabetes of heeft u hier vragen over?
Neem dan gerust contact op!

 

Per januari 2022 zal het telefoonnummer van de praktijk wijzigen in 0612737336 en het emailadres in info@dietistenpraktijkuden.nl

Desiree zal de gehele patientenzorg per 2022 overnemen.

 

In de praktijk hebben we weer plaats voor nieuwe cliënten, u kunt tel contact opnemen via 0413261907 of 0612737336. Wij hebben op alle dagen van de week mogelijkheden om u in te plannen.  Komt u vanuit een huisartsenpraktijk , geef dan aan de assistente of praktijkondersteuner aan dat u naar DiëtistenPraktijk Uden verwezen wilt worden, zij kan dan gemakkelijk de verwijzing hiernaartoe  sturen.