Nieuws

 

Vakantieperiode

Van vrijdag 28 juli tot en met vrijdag 4 augustus is de praktijk telefonisch niet bereikbaar vanwege vakantie. Bij vragen kunt u een emailbericht sturen naar info@dietistenpraktijkuden.nl of een voicemailbericht achterlaten.

Een prettige vakantie gewenst!

 

Website in onderhoud

Momenteel zijn we bezig met onderhoud aan de website, voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Overname praktijk en adreswijziging hoofd locatie Uden

Per 1 januari 2023 is de praktijk officieel veranderd van praktijkeigenaar. Diëtist Marianne Schook heeft na ruim 25 jaar praktijkhouder te zijn geweest van Diëtistenpraktijk Uden het stokje overgedragen aan diëtist Désirée Jonkers-van den Eijnde.

Daarbij is het adres van de hoofd locatie in Uden gewijzigd naar Hofstukken 102, 5403BW, Uden. Een ruimte binnen praktijk voor fysiotherapie de Gruijter. Wij kijken er naar uit u hier te mogen ontvangen!

U kunt bij ons terecht in Uden, Nistelrode en Vorstenbosch. Bij vragen of wanneer u een afspraak wilt plannen, kunt u contact opnemen met 0612737336 of een email sturen naar info@dietistenpraktijkuden.nl

 

De vakantie staat voor de deur! ☀

Wanneer u in augustus de praktijk wil bereiken, kan het zijn dat uw vraag iets later beantwoord wordt i.v.m. de vakantie. U kunt uw bericht altijd inspreken of uw vraag via e-mail stellen.

In de week van 15 tot en met 19 augustus zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt uw bericht inspreken, zodat wij u later terug kunnen bellen of uw vraag via e-mail stellen.

Diëtistenpraktijk Uden en Nistelrode wenst u een fijne zomer!☀

 

Eind mei heeft Désirée de laatste cursusdag gehad van de post-hbo cursus Voeding en diabetes!

Een erg leerzame cursus waarin er aandacht is voor voeding, beweging, medicatie, bloedglucoseregulatie en het psychologische aspect bij de behandleing van diabetes. Ook de herziene NDF voedingsrichtlijn is behandeld en is de kennis weer helemaal up to date! 

Heeft u diabetes of heeft u hier vragen over?
Neem dan gerust contact op!

 

Wijziging contactgegevens

Per januari 2022 zal het telefoonnummer van de praktijk wijzigen in 0612737336 en het emailadres in info@dietistenpraktijkuden.nl

 

Wijziging cliëntcontact

Desiree zal de gehele patientenzorg per 2022 overnemen.

 

Ruimte nieuwe cliënten 

In de praktijk hebben we weer plaats voor nieuwe cliënten, u kunt tel contact opnemen via 0612737336. Wij hebben op alle dagen van de week mogelijkheden om u in te plannen.  Komt u vanuit een huisartsenpraktijk , geef dan aan de assistente of praktijkondersteuner aan dat u naar Diëtistenpraktijk Uden verwezen wilt worden, zij kan dan gemakkelijk de verwijzing hiernaartoe  sturen.