Dietistenpraktijk Uden, werkzame dietisten

 

Diëtisten

 

 

 

Désirée van den Eijnde 

Mijn naam is Désirée van den Eijnde, diëtist bij Diëtistenpraktijk Uden en Nistelrode. In 2019 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Even later ben ik in contact gekomen met Marianne Schook en kreeg ik de kans om mee te kijken in het werkveld en me te ontwikkelen tot de diëtist die ik nu ben.

In het afgelopen jaar heb ik me onder andere gericht op het begeleiden van mensen met overgewicht (o.a. koolhydraatbeperking), ondergewicht, het bereiken van een gezond eetpatroon, hart- en vaatziekten (verhoogd cholesterol en hypertensie), COPD, diabetes en darmklachten. In de toekomst wil ik mezelf blijven ontwikkelen en wil ik  me verder specialiseren op verschillende gebieden.

Als diëtist sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici (KP). Het KP toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen die horen bij zijn of haar beroepsgroep. Iedere vijf jaar vindt er een herregistratie plaats, hiervoor dienen we o.a. scholingen te volgen en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik help u graag met uw voedingsvraagstukken en wil samen met u een advies samenstellen dat past binnen uw eet- en leefpatroon. Ik begeleid u graag om eventuele veranderingen toe te passen in uw dagelijks leven en vragen hierover te bespreken.

 

Marianne Schook

ik ben 25 jaar eigenaar en het gezicht van de praktijk geweest. Per 2022 ga ik de zorg aan Desiree overlaten. de praktijk zal nog enige tijd op mijn naam blijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat Désirée ook een goede en plezierige diëtist voor u zal zijn.

 

 Aangesloten bij Dietisten in Samenwerking.    (DiS)                    

 

.