Werkzame diëtisten

 

Désirée Jonkers-van den Eijnde 

Mijn naam is Désirée Jonkers-van den Eijnde, diëtist bij Diëtistenpraktijk Uden en Nistelrode. In 2019 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Even later ben ik in contact gekomen met Marianne Schook en kreeg ik de kans om mee te kijken in het werkveld en me te ontwikkelen tot de diëtist die ik nu ben.

In het afgelopen jaar heb ik me onder andere gericht op het begeleiden van mensen met overgewicht (o.a. koolhydraatbeperking), ondergewicht, het bereiken van een gezond eetpatroon, hart- en vaatziekten (verhoogd cholesterol en hypertensie), COPD, diabetes en darmklachten. In de toekomst wil ik mezelf blijven ontwikkelen en wil ik  me verder specialiseren op verschillende gebieden.

Als diëtist sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici (KP). Het KP toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen die horen bij zijn of haar beroepsgroep. Iedere vijf jaar vindt er een herregistratie plaats, hiervoor dienen we o.a. scholingen te volgen en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik help u graag met uw voedingsvraagstukken en wil samen met u een advies samenstellen dat past binnen uw eet- en leefpatroon. Ik begeleid u graag om eventuele veranderingen toe te passen in uw dagelijks leven en vragen hierover te bespreken.